Ofertovet

Какво е ОфертоВет?

OfertoVet.bg  - За здрави любимци
Онлайн платформа, която работи с най - добрите ветеринарни клиники и лаборатории в страната. Предлага достъпни цени за лечение на домашните любимци!

Нашата цел :
Изграждаме култура и грижа за домашните любимци

OfertoVet.bg е единствената специализирана онлайн платформа за продажба на медицински прегледи и лабораторни тестове с отстъпки и споделяне на здравни новини. Предоставя информация за видовете прегледи, тестове, лабораторни изследвания.

Предимството на OfretoVet.bg:

1. Договаря преференциални цени (отстъпки до 75%).
По този начин, платформата прави достъпни за всеки пациент едни от най - елитните болници в страната. Дава възможност на всеки, да ползва качествено лечение и да бъде информиран за процедурите, лекарите и апаратурата, с която се правят прегледите.
2. Нови клиенти в болниците
Благодарение на платформата, болниците се посещават от по - голям брой нови клиенти. Повишава се заетостта на здравните заведения. Всеки клиент има достъп до информация за болниците и лабораториите.
3. С акцент върху профилактиката
На достъпни цени, клиентите правят пълни профилактични прегледи и лабораторни тестове, това позволява заболяванията да могат да се диагностицират на много по-ранен етап, без да се стига до усложнения и продължително скъпо лечение за домашните любимци.
5. Онлайн
Закупуването на услугите и цялата необходима информация е достъпна от всяко място на света - онлайн. Предоставени са различни вида за заплащане според интереса на клиентите.
6. Мобилни
Платформата е изработена със специален дизайн, който позволява отварянето на сайта от всяко едно мобилно устройство, както и закупуването през мобилно устройство на здравни услуги.
7. Контрол и комуникация
Всекидневно  се осъществява комуникация, както с клиентите, така и с болниците за стриктното изпълнение на договорите и поетите ангажименти.

Сподели !