Ofertovet

10 начина да преживеете Коледа с котка - част 1

10 начина да преживеете Коледа с котка - част 1

   Всяка година коледни елхи по цял свят стават жертва на брутални нападения от особен вид космати разрушители. Котките. Печалната статистика каза, че всяка втора елха ебила нападана поне веднъж през зимния сезон. Сега хилади зелени дръвчета страдат от пост-травматичен стрес.

   Сега ще ви дадем няколко съвета как да помогнете на Коледното си дръвче да оцелее. За да има шанс украсата, трябва да мислите в котко-ориентирана посока.

 Вариант 1

Заложете на модерните технологии 

   Вместо истинско си сложете скрийнсейвър на елхичка на компютъра. Така или иначе е само за украса - невероятно лесно е, не се полагат потчи никакви усилия от ваша страна. Ако ви притеснява, че е в доста умален вариант… Модерните телевизори могат да се свързват с компютъра и телефона ви - използвайте него като платно образа на дървото. Алтернативно - можете да инвестирате в специална дигитална рамка за снимки. Това е идеално за всеки зает ИТ специалист, който така или иначе няма време да закача играчки и гирлянди.

   Вариант 2

 Заложете на аналоговите изображения

   Ако не сте фенове на електронните екрани - това е по-подходящо за вас. Залепете си голям плакат на коледна елха на стената. Отново предлагаме вариант подходящ за младия зает човек, който няма време за украса. Малко лепило и сте готови. Котката няма как да събори и потроши тази елха. Трябва ви само Google Search за подходяща картинка и най-близката книжарница с принтер. Допълнителни люсовете са ниската цена, мобилността.

   Вариант 3

 Мислете извън кутията

   Украсете някое от борчетата пред блока. Можете да се запознаете със съседите, които са в същата затруднена ситуация като вас и с дружни усилия да създадете нещо красиво и недосегаемо за онзи престъпник под домашен арест - котката вкъщи. Повече хора = повече украса запо-голямо дърво. Тук не можем да гарантираме за поведението на странстващи котки-бандити, които прекосяват улиците нощем. Елементът на риск все още съществува.

   Вариант 4

 Архитектурно решение - мислете за кутията

   Снабдете се с няколко непотребни кашона от най-близкия магазин и малко цветна опаковъчна хартия от близката книжарница. Следва сложното:

   Включете своята инженерна и архитектурна мисъл. Трябва да построите стабилна, котко-устойчива пирамида - елха от цветните кашони. За по-добри резултати препоръчваме тя да е залепена плътно до стената. Това е много по-стабилно от някаква елхичка на три крачета.

   За още по-добри резултати - изрешете вратички в някои от кашоните. Нека котката не се чуди какво има вътре - предупреждаваме ви - иначе ще нападне свирепо.

   Вариант 5

 Предайте се на котешката мания

   Идеално за онези хора, които толкова обичат котките си, че животът им се върти около тях. Чаши с котенца, тениски с котки, котешки косми в кафето. За вас мили хора е следното решение.

   Украсете котешката катерушка. Закичете я с гирлянди, топки, снежинки. Но не правете опасни грешки - без конци, станиол и късащи се гирлянди. Хайде да не се налага да оперирате котката по спешност на Коледа, а?

   Заложете на играчки оригами и снежинки изрязани от хартия. Направте си безонидни и безопасни гирлянди от хартия. Запасете се с по-обилно количество украса и полагайте нови дарове в краката на сладките чудовища, когато унищожат поредната порция жертвоприношения.

  Не се отчайвайте, спасение дебне отвсякъде. Коткатa също. Пазете си пръстите и глезените в студените декемврийски дни и вярвайте в чудеса. За всеки проблем си има креативно решение, за още такива - част 2.

2291


  • 10 начина да преживеете Коледа с котка - част 1
  • 10 начина да преживеете Коледа с котка - част 1
  • 10 начина да преживеете Коледа с котка - част 1
  • 10 начина да преживеете Коледа с котка - част 1

КоментариСвързани статии

Сподели !